Tyynynpäälliset, jotka kestävät tarkastelua + arvonta

Kaupallinen yhteistyö ♡ Hempea & Better Finland

Minua Instagramissa seuraavat tietävätkin jo, että rakastan erilaisia tekstuureja. Minusta on ihana sekoittaa eri materiaaleja keskenään, jotta kokonaisuudesta tulee mielenkiintoinen. Olen myös suuri ekologisuuden ystävä, ja harkitsen tekemieni kulutuspäätösten ympäristövaikutuksia. Voitte kuvitella, miten mukavaa oli, kun ihana suomalainen tavaramerkki Hempea lähestyi minua yhteistyön merkeissä.

Minua puhuttelee Hempean liikeidean vastuullisuus sekä se, miten pitkällä tähtäimellä suunnitelmat on tehty. Kun yrityksen toiminta perustuu ympäristölle kestävämpään toimintaan, yrityksellä menee myös todennäköisesti verrokkejaan paremmin. (Alma Media, Elinkeinoelämän keskusliitto)

Hempea valmistaa laadukkaita tekstiilejä hamppukankaasta. Hamppukangas tulee Romaniasta, ja tuotteet valmistetaan Rovaniemellä ja Ivalossa pienissä ompelimoissa. Hempean tuotteet on suunniteltu zero waste -periaatteella, niin ettei ylijäämämateriaalia synny. Tuotannossa ylijäävät kangaspalat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen, eikä mitään heitetä pois. Hempea istuttaa puun jokaisesta verkkokaupasta tehdystä ostoksesta hiilijalanjälkeä hyvittääkseen. Ihana, miten jäljitettävä tuoteketju ja kestävä liikeidea.

Olemme nyt mieheni kanssa testanneet tyynynpäällisiä jo hyvän tovin, ja voin suositella! Hamppukangas kestää hyvin, ja pehmenee pesussa vielä ajan myötä. Hempean hamppukangas näyttää ja tuntuu pellavalta. Olen suuri ompelun ystävä ja kankaat ovat sen myötä tulleet tutuiksi. Olisin silti luullut tätä hamppukangasta pellavaksi, ellen olisi tiennyt materiaalia! Sama ylellinen tuntu sekä kestävyys käytössä. Tykkään myös siitä, että kangas on vähän paksumpaa. Tuntuu nimittäin, että välillä on vaikea löytää hyviä paksuja vuodevaatteita! Näistä ei näy yhtään läpi ja kangas säilyttää ryhtinsä kauniisti vielä silityksen jälkeenkin.

ARVONTA
Haluaisitko sinäkin samanlaiset Nuvvus-hampputyynyliinat? ♡ Saan järjestää teille ilokseni arvonnan, blogini ensimmäisen sellaisen! Näitä Nuvvus-tyynyliinoja valmistetaan valkoisen, beigen ja harmaan sävyissä. Osallistu arvontaan kommentoimalla kommenttiboksissa, minkä väriset sopisivat sinun kotiisi sekä jättämällä sähköpostiosoitteesi. ♡ Arvonta-aikaa 29.2.2020 klo 10.00 asti. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

EDIT: Lämmin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Olen ilmoittanut voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla.

31 thoughts on “Tyynynpäälliset, jotka kestävät tarkastelua + arvonta

  1. Beiget olisivat mahtavat, taittavat kauniisti aavistuksen harmaaseen. Materiaali näyttää aivan pellavalta!

  2. Voi miten ihanilta kuulostaa ja näyttää! Kotiimme sopisi nuo kaikki kolme väriä, mutta jos pitää yksi valita niin olisi se varmaan beige 🙂

  3. Ihanan kestävä ja ympäristöystävällinen tarina, se on tärkeää minulle. Ja totta, tekstiili näyttää pellavalle. Meille sopii tuo ihanan luonnollinen beigen sävy. ❤️

  4. Beigeille olisi tarvetta! Pellavainen pussilakanasetti löytyy, mutta tyynyliinoja tekisi mieli vaihtaa useammin kuin täkkiä 🙂

  5. Rakastan valkoisia lakanoita, joten valitsisin valkoisen, vaikka muutkin sävyt ihastuttavat <3 Hamppu materiaalina erityisen kiinnostava!

Vastaa