Tarjoiluvaunut Bukowskilta

Tein hiljattain nettihuutokauppalöydön. Olen jo useamman vuoden (!) metsästänyt kahta messinkistä tarjoiluvaunua lasitasoilla yöpöydiksi. Olen selannut niin Bukowskin, Auctionetin kuin muidenkin nettihuutokauppojen valikoiman. Joko myynnissä on ollut vain yksi tarjoiluvaunu – ja sekin suolaiseen hintaan – tai sitten vaunu on ollut jollain tapaa rikki tai erilainen kuin etsimäni.

Nyt kuitenkin tärppäsi, ja tein todellisen löydön! Tarjoiluvaunujen myynti-ilmoituksen teksti oli nimittäin vahingossa kirjoitettu osin englanniksi ja osin ruotsiksi, kuten alla olevasta myyntikuvasta näkyy. Näin englanniksi tuotteita hakevat asiakkaat eivät löytäneet näitä hakutuloksissa, eikä huutajiakaan tullut kovin montaa. Sopi minulle!

Haimme pöydät Bukowskin noutopisteestä Katajanokalta. Heille kyllä täysi kymppi hyvästä palvelusta. Ehdimme molemmat paikalle töiden jälkeen vasta juuri ennen sulkemisaikaa. Tästä huolimatta pöydät pakattiin hyvin ja rauhassa ilman kiireen tuntua.

Siinä ne nyt siis ovat, ihkaomat vintage-tarjoiluvaununi! Minusta on mahtavaa, miten nettihuutokaupoista voi tehdä ekologisia löytöjä, joilla saa kotiin myös kivasti persoonallisuutta.

Oletteko te tehneet huonekalulöytöjä nettihuutokaupoista? Jos, mitä?

Vastaa