Pientä pintaremonttia

Olemme loppukesän ja syksyn aikana tehneet mieheni kanssa kotona pientä pintaremonttia. Yksi asia kerrallaan olemme parannelleet kotiamme, ja nyt lopputulos alkaa miellyttää silmää.

Eteisessä kunnostimme vanhan vaatekaapin ja lisäsimme lipaston, makuuhuoneessa maalasimme seinän ja kiinnitimme tauluja. Olohuoneeseen tuli kattoon asti ulottuva kirjahylly. Näillä muutoksilla asunto tuntuu viimein aivan kodilta, ihanaa!

Yllättävän kauan meni kyllä tällaisiinkiin muutoksiin. Tästä kerrasta viisastuneena tiedän seuraavaa asuntoa suunnitellessa sen, että ehkei kannata asua remontoitavassa asunnossa samaan aikaan. Seuraavalla kerralla teen tarkat 3D-piirustukset ja suunnitelmat, ja koko remontti tilataan ja tehdään samaan aikaan. Toisaalta tämä pieni remonttimme on ollut loistava ensikosketus oman asunnon remontoimiseen ja olemme oppineet remontin myötä paljon. Kärsivällisyyttä, sitkeyttä sekä sitä, että aikataulua ei voi laittaa liian tiukalle. Remontin toimituksissa joku asia aina viivästyy.

Onko siellä ruudun takana muita asuntoaan pintarempanneita, jotka myös asuivat siellä samaan aikaan? Kauanko remontti kesti? Tekisittekö ensi kerralla toisin?

Kirjoittelen muuten tässä juuri olohuoneen kirjahyllystä postausta. Siitä tuli jo kyselyitä, joten postausta tulossa pian!

Vastaa